fredag den 29. januar 2010

Okay, det er 100 år siden jeg har blogget, og der er sket så sindsygt meget. For det første er Jozefine og jeg ikke sammen mere, men en ting er sikkert.. Jeg vil aldrig glemme hende, og aldrig miste hende.
Jeg havde en fed nytårsaften. "Kæmpe" fest hjemme hos mig, vi var da ihvertfald ret mange. og fulde. haha, kom først i seng kl halv 9 om morgenen!
Tjo, og så har jeg jo fået en ny kæreste.. Hans Christian aka. HC. Jeg elsker ham virkelig meget. Han er simpelthen bare så dejlig. og glæder mig til, at se ham hver gang.
Jeg kunne fortælle enormt meget, men et eller andet sted orker jeg det ikke. Jeg skal egentlig i seng her kl 1. men orker det ikke. ved ikke rigtigt hvad jeg orker lige nu.
Okay, altså. jeg har da været til en del fester. Det er altid fedt!

Orker ikke fortælle om hvad der er sket lige nu, så starter bare med, at fortælle hvad der skal ske!
Altså.. Christoffer og jeg har planer om, at vi skal ha fundet et sted, hvor der er nogen, som gidder, at lave en tattoo på os.. ulovligt. Tattooerne skal være ens. Det skal være et symbol, på vores meget stærke venskab. Vores forældre fucker op. vi er ligeglade, vi har hinanden. Det er altid dejligt. Desuden er jeg også bare fucking ligeglad med mine forældre.
Imorgen tager jeg hjem til Minna kl 14 halv 15 stykker, og ligger mine ting, så tager jeg toget til Birkerød sammen med Maya.. vi skal hjem til Martin, og gøre os klar til party! Der kommer vildt mange til den fest. Festen blir holdt i Farum.. i Martin og hans bands øvelokale. Martin og Alex havde vidst inviteret ca 50 mennesker! Jeg har inviteret ca 20 eller noget i den stil. Det blir fucking fedt! Glæder mig til, at se HC igen. Han kommer sammen med Erik og Peter ved en 19 tiden. SÅ det er bare super dejligt! Efter festen tager Minna, Maya, Sarah, HC, måske Viggo, og jeg hjem til Minna og sover. Gad vide hvad tid vi er hjemme.. Jeg skal ihvertfald være fuld! Wuuhu.
Men nu tror jeg, at jeg vil hoppe i seng.. skal op kl 11 imorgen, ryde op, gå tur med hunde, passe hesten, og afsted!

Goodnight. : )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar