tirsdag den 13. november 2012

Uh, så gik tiden igen!

Ved godt, at jeg ikke har blogget i noget tid nu, men har simpelthen ikke rigtig haft tid og overskud til det :-)

Har bøvlet en del med Fabian, han er vildt irriteret i sit bagben fortiden, desværre.. Han smed mig af sidste søndag, tror ikke han gjorde det med vilje, men fordi det irriterede ham så meget i bagbenet, at han bukkede to gange i træk, og jeg nåede ikke lige at reagere på det, så jeg faldt sku af. Det gjorde ret ondt, men skidt, hahaha.
I hans spring har han udviklet sig meget allerede, det er fantastisk. Vi øvede vendinger i søndags, og det gik vildt godt!

Ellers så har der jo været J-dag, det var fedt. Var på Karizma, i Slagelse, sammen med tøserne (Michella, Nina og Sarah) Skøøøøn tur :-)

Og i lørdags var jeg til 18'års hos en fra min efterskole, Traktor kalder vi ham, i Regnstrup. Det var så fedt, synd jeg kun nåede at være der i en time!
Inden det var jeg i KBH med Thea og Jais, som skyldte mig en omgang frokost i fødselsdagsgave, så det fik jeg. Det var så hyggeligt. Og såååå skønt endelig, at se alle efterskole basserne igen!!!

Lige nu er jeg hjemme, hæh.. Sov vidst lidt over mig, ups.
Så mine planer for i dag er, at jeg skal ryde op på mit værelse! Og så selvfølgelig ud til Fabsedrengen!

Hmm, skal nok snart skrive igen, men lige nu aner jeg faktisk ikke hvad jeg skal skrive. Sidder og er igang med, at sætte en masse ting til salg på hestegalleri! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar