søndag den 19. januar 2014

Lidt mere information

Ja, altså. I sidste indlæg fik jeg ikke rigtig skrevet så meget i detaljer, jeg vil derfor lige uddybe lidt mere hvordan det går, eftersom det er meget lang tid siden i har hørt fra mig! 

Jeg syntes stadig at i skulle gå ind og følge med på den blog, som jeg har lavet med min bofælle Maria! Vi vil skrive om en masse ting vi oplever sammen. 

http://feedme.bloggersdelight.dk

Derfor var det faktisk at jeg tænkte at jeg stadig ville skrive her, om mine heste og alle de ting.. Mest om heste.. Nå, lad os gå igang! 

Hestene: 
Fabian har været igennem en længere omgang behandling med shockwave på alle fire ben! Det hele startede med, at han stejlede og ikke ville ride frem når jeg red ham, så jeg fik en dyrelæge til at kigge på ham. Vi fik så en tid på Næstved kaserne/dyreklinik, hvor han fik taget røgten og gennemtjekket. De kom frem til at han havde en skade i det ene ben, men fordi den havde været der i så lang tid var den sprædt sig til de andre ben også! Heldigvis, efter et halvt år med problemer, og tre måneder med behandling, er Fabian frisk og klar til ridning igen! Han er enda blevet bedre end han var før. 
Question har det super godt, og der har ingen problemer været. Hun havde ondt i sine tænder efter tandlæge besøg, det er sådan det eneste. Jeg har ikke rigtig fået redet dem i juleferien, da jeg lå syg! Så især Question er blevet en rigtig vildbasse! 


Hjemme: 
Ja, som jeg skrev i det tidligere indlæg er jeg flyttet i lejlighed med to af mine veninder, som jeg også går i klasse med. De hedder Maria og Patricia, og som sagt er det Maria jeg har den anden blog med. Det er bare super fedt, lejligheden er mega stor, og vi har hver et stort værelse. Så har vi spisestue, stue, køkken, badeværelse og så det aller fedeste, walk in closet! Det er så fedt. Lejligheden ligger i Slagelse, men hestene står stadig i Sorø. Jeg vil helst ikke flytte dem, da jeg er så glad for Tuelsøgård. Jeg troede at det ville være super nemt i starten bare at tage bussen ud til dem, og så cykle fra bussen ud til gården, men nej, det var så trætne og i weekenderne pisse umuligt! Da jeg var ovre hos min mor i december måned, gav hun mig derfor hendes bil (hun havde nemlig fået en ny) det er verdens bedste gave, og den bil er nu min bedste ven! 
I lejligheden har vi to katte, i kan faktisk også læse om den på feed me bloggen. Den ene hedder Elly og var staldkat nede på Tuelsøgård, eftersom hendes ejer flyttede sine heste, men ikke ville kunne tage katten med sig, valgte vi at tage hende til os og passe på hende. Dette er ejeren rigtig glad for og følger med i hendes liv på facebook. Den anden kat fik vi i torsdags, en lille langhåret grå fyr på 12 uger. Han er min kat, hvor Elly er vores allesammens. Hans navn er Anton og han er simpelthen for skøn. Lige pt ligger han faktisk på min mave her i sengen. Hans race er Main Coon. Han har allerede lært at jeg er hans mor, han går med mig i seng, han kom også og sov til middag med mig i dag. Igår (eh, forgårs, fredag) havde jeg ham med hjemme hos min veninde i Ruds Vedby, han var stille under hele kørerturen og lå bare og kiggede inde i hans bur, og hjemme ved min veninde lå han bare på skødet af mig og sov og slappede af imens vi så film. Engang imellem rendte han lige rundt og legede. Han er for skøn! Jeg kan lige vedhæfte et billed fra da han var med hjemme hos min veninde.. I kan se et billed mere af ham inde på feed me bloggen, der kan i også se billeder af Elly. 


Nå, nu vil jeg til at sove. Imorgen kommer min mor og hendes mand for at hjælpe mig med at købe et tv til mit værelse, og trække internet og tv herind til! 

Sov rigtig godt derude! 
Mojn! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar