torsdag den 20. maj 2010

Årh, fik aldrig skrevet sidst. Har simpelthen været så stresset.. Mit liv er ved, at tage en kæmpe omvæltning, som kun en af mine venner kender til og HC. Jeg kan ikke fortælle det til andre endnu, før det er sikkert. Jeg er forvirret og ved ikke om jeg skal tage med eller ej. Jeg ved ikke om jeg håber på det sker, eller ikke. Det har virkelig givet mig noget, at tænke over.. men hvis det ikke sker, skal jeg flytte til Græsebakkeby, kan ikke bo her mere, vi er uvenner med naboen, og har fået en advarsel, at hvis vi ikke skaffer os af med vores hund inden 10 dage, vil vi blive smidt ud af rækkehuset. FEDT........ not! mine planer var gode, og geniale indtil igår. På vej hjem, fortalte min mor mig deres planer, og hvad der måske ville ske. Kan ikke tro det.
Imorgen har HC og jeg 5 månedersdag, jaaa! Skal hjem til ham, og om lørdagen skal vi til hundeudstilling i Holbæk, men HCs mors (Jeanne) 3 Broholmer hunde. 2 Lysebrune og 1 Sort. Vi skal afsted Jeanne, HC, Charlotte(HCs sis), Jesper(Jeannes kæreste) og mig. Det blir super hyggeligt. Jeg elsker, at være til hundeudstilling.
Var også til hundeudstilling med Bassi(min hund) og han blev bedste hvalp i race, og fik top karakter. Så dygtig.. selvfølgelig skal vi aldrig af med Bassi, så hellere flytte.. lorte nabo!! Spooky(min halvpart) er blevet rykket til Smørum, så det er også langt væk.. Men det går.
Nu ved jeg faktisk ikke hvad jeg ellers skal skrive.... joo, jeg drømte, at HC faldt ned af trappen og brækkede hoften virkelig slemt.. haha, omg. Men vi ses, hyggehejsa peepzzzz.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar