mandag den 16. juli 2012

En roman over hvad jeg har lavet!

Hej igen derude. Har ikke haft skrevet i nogle dage, ved faktisk ikke hvorfor for har haft masser af tid. Hm! Har ikke lige orket, tror jeg. Well.. Lad os starte fra en ende af.

Roskilde:
Resten af ugen på Roskilde var for viiildt. Alt er så fantastisk, man ligger i druk og der stinker af hash og div. over det hele, folk høre musik omkring en. Om fredagen fik jeg dog liiiidt for meget vodka, så jeg sov brandert ud hele lørdag og gik glip af Mac Miller, Niklas og L.O.C!!!! SKER DER FOR MIG!!! Ja, jeg var ret sur. Især da jeg fik afvide, at L.O.C var med på scenen med Niklas.. Men ellers var fredag for vild, rendte rundt med Amanda og Jesper, det var så hyggeligt. Jeg gik dog fra dem da der var Malk De Koin, fordi jeg ville finde nogle af dem fra min camp af, men det kunne jeg ikke, så jeg nød musikken meget lidt (forever alone) og derefter gik jeg tilbage i campen. Nå, men altså. Lørdag så jeg M83 med Jais, og det var overdrevet! Fuck hvor var det for nice. Og så hørte vi meget lidt Bruce Springsteen, der var så overdrevet mange mennesker, at vi ikke orkede det, så vi gik tilbage i campen. Jeg tog hjem om lørdagen fordi jeg havde det så fucking dårligt (lorte vodka!)
Well, jeg skal heeeelt sikkert også på Roskilde næste år, for hold kæft hvor var det livet <3
Camp Koger Torben, hell yea!


<3 ROSKILDE 2012 <3


Jais' fødselsdag:
I onsdags var det Jais' fødselsdag, hurra, hurra, huuuuurrrraaaaa.
Ja, jeg var til fødselsdagsparty hos homse! Og det var totalt hyggeligt, der blev jeg nok også bare lidt fuld. Men fik det ikke dårligt denne gang! Ej, det var virkelig hyggeligt. Vi grillede og spiste totalt luksus mad og derefter spillede vi druk spil og hyggede for vildt, lidt singstar skulle vi da også spille ;-) Well, de andre blev trætte så Trine, Johanne, Jais og jeg tog simpelthen turen på gå ben til Helsingør fra Snekkersten af i beruset tilstand! Hold kæft der var langt, men damn det var hyggeligt. Vi crashede en tank og købte nogle mini brownies og smøger, og så gik turen vidre. Vi endte i en by som var ultra død, i vinduet hos bageren stod der en klam voks dukke som gloede efter os, og det var ultra klamt! Alle de bare og værtshuse vi kom til havde lukket og slukket.. Vi gik hen til det værtshus som hedder Københavneren og døren var ikke låst, dog kom ham der barmanden og sagde de havde lukket, men han kunne ikke li at se os stå og tørste, så vi kunne godt lige få en enkelt øl derinde... Ja, det endte så med, at vi var der i ca 1½ time. Jeg fik 2 øl og et glas bailey, og smagt totalt stærk chillisovs! Hold kæft hvor var det hyggeligt! Turen hjem skete på røven i toget, dog kun en station! 
Ej, det var mega hygge. Tak for en fantastisk aften. <3
Fabian:
Fabian han har det sku ellers meget godt, han var lidt halt igår, men red en tur på ham og det gik fint nok, kunne godt mærke han var lidt øm. Idag var det helt væk. Lod ham løbe lidt i ridehuset, og han ga' den fuld gas og hoppede rundt i gallop! Skal ha ringet til smeden imorgen, så han kan få nogle sko på her imens det er sommer og vejret er godt! Det går godt med, at ha' ham syntes jeg. Han er begyndt, at vise mere kærlighed overfor mig, og tror især godt at han kan li min far, selvom han spiller lidt mere op og køre når min far går med ham. Tror bare det er for, at vise sig og at det er fordi han er en hest som udnytter det der med, at der er forskellige mennesker omkring ham. 
Men altså, idag da han gallopperede rundt og gik helt amok, så skulle jeg ha' ham hen til mig, og han blev ved med at drille mig med at løbe væk i fuld gallop og bukkespring. Så satte jeg mig i hug (staves!?) på jorde og kaldte på ham, og så kom han lige så stille hen til mig, og snuste til mig. Han er sku en skør og kærlig hyp! 


Mig selv: 
Ja, well.. Jeg er så så super heldig, at ha' fået lidt sygdom i rygsækken. Jeg hoster, har lidt feber og ondt i halsen. Og hold kæft hvor er det irriterende. Lige nu vold sveder jeg. Adr badr. Ellers har jeg været i Bonbonland med Anette(min papmor), Elizabeth(hendes datter), Hektor og Harald (Elizabeth's børn) og det var super hyggeligt! (Det skal lige siges at Hektor er 7 og Harald 5) De er sku søde de to små krudtugler. Der er godt nok meget gang i lille Harald! De er også herhjemme lige pt og blive passet, så jeg har faktisk været sammen med dem idag, og holdt lidt øje med dem. 
På onsdag (måske før!) flytter min kære søster helt herhjem! Ih, jeg glæder mig! Så skal hun ha' alle sine ting herhjem, det bliver nice! Dog smutter hun på efterskole snart. 
Ellers er jeg begyndt, at stene WoW igen........ men det er nu nok mest fordi der ikke er andet, at lave når man er syg og klam. 
Well.. På tirsdag skal jeg hjem til Michella og jeg GLÆDER mig! Fuck, hvor jeg savner hende altså! Nu kan hun i det mindste gå med krykker den stakkel. 
Hm, hvad kan jeg ellers fortælle jer.. JO, jeg skal virkelig overdrevet meget på slankekur, jeg kan virkelig bare ikke tage mig sammen til det, og det er virkelig træls. Jeg ender med, at kunne trille rundt jo, haha! Ej, jeg er begyndt at tænke over hvad jeg putter i kæften.. Gid jeg havde mine smøger, der var det hele MEGET nemmere, istedet for at æde slik, så ryge en smøg. Det var bare så meget nemmere! Og altså.. Hjertesygdomme eller lungesygdomme?! Er det ikke næsten en 50/50 ? Hm, sikkert ikke. 
Nå men altså. Nu tror jeg simpelthen at jeg skrider i seng. Er i party humør, især når de spiller Nik og Jay - Fest i Danmark (eller hvad den nu hedder) den sang minder mig bare om sådan nogle fede byture!

Denne her tegning tegnede jeg igår, syntes faktisk den er blevet ret fed, selvom jeg kom til at lave den på et alt alt alt for lille papir i forhold til hvad jeg ville ha! :-)

Dette er nu et gammelt billed fra dengang jeg gik fra pink håret til brun, grunden til at jeg har lagt det op er fordi at jeg ikke ved om jeg skal farve det kastanie brunt igen eller lade min egen hårfarve vokse ud.. ELLER.. farve det henna rødt! Jeg er så meget i tvivl, og så så jeg dette billed, og den er bare såååå lækker den kastanie brune farve der!

 
Godnat derude! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar