søndag den 16. juni 2013

Back again

Woaw.. Hej igen derude. Jeg har vidst ikke lige blogget i pænt lang tid. Her i forgårs fik jeg pludselig helt vildt brug for det igen! Så nu vil jeg begynde at blogge lidt igen.

Jeg har lavet virkelig meget siden sidst, sidst jeg skrev var jeg jo i Qatar med Michella og hold kæft det var en god tur! Siden da har jeg været i Qatar igen, da der var lockout, jeg har også været i London på studietur med min klasse og det var virkelig hyggeligt! Ellers så har jeg købt mig endnu en hest og det er den hest som hedder Question. Jeg har haft skrevet om hende før, fordi jeg har haft redet hende for en dame. Men nu er hun MIN! det er fantastisk, hun er virkelig skøn og så er vi blevet rigtig gode til at springe. Vi springer lige pt 1.15cm og på lørdag skal vi til stævne og ride LC og LB (godt nok i pony klasser da klubben ikke holder i hestehøjder) men det er fint når det er første gang vi skal ud. Hun har aldrig været til stævne før, eller.. hun har været til føl kåring og til kåring som 2 års på Vilhemsborg, men det er jo ca 3år siden!

Nå, jeg vil sætte mig og opdatere designet lidt på bloggen.. Kunne sagtens skrive alt ned hvad jeg har lavet og oplevet, men tror bare at vi nøjes med denne korte opdatering ;-)

Mojn derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar