torsdag den 25. juli 2013

Opdatering! USA, stævne osv


Ååh, har forsømt blogningen noget tid igen nu! Jeg har simpelthen haft så travlt og intet overskud! For pludselig skulle vi til USA, så ligger nu i Solvang, i USA, med min kære søster ved siden af mig, som høre musik (tror jeg, der kommer ihvertfald lyde fra hendes headset) og sø min kære far og papmor der ligger og sover. Vi har været afsted siden D. 15 juli og rejser hjem igen på mandag. Tiden se gået stærkt, det har været en rigtig god tur! Jeg skal nok smide en masse feriebilleder op når jeg er hjemme igen! 

Indtil videre har vi været i New York, der er fedt, men kaos, lys, larm og mennesker overalt! 
Så tog vi til Hollywood, det var ret sjovt. Vi var på bustur og så alle de kendtes huse og tidligere huse. 
Efter det gik turen til Santa Monica, det var feeeeeedest! Elsker det sted så vildt meget!! Mit seriøse drømme bo sted, mmh!
Så kørte vi til Visalia og sov der, kørte ud i en kæmpe park (med bjerge osv) og verdens største tærer! Det var vildt smukt! 
Efter der gik turen tilbage til Vasilia, hvor vi sov på er virkelig gammelt, skummelt, men alligevel hyggeligt hotel! 
Nu er vi jo så i Solvang og imorgen går turen til San Fransisco, som er sidste stop! 

Alt i alt, indtil videre en mega lækker tur!!! ;-)


Jeg skrev om et stævne sidst som jeg skulle til med Q. Det kom jeg, og det gik rigtig godt med Q, hun var så dygtig og tog det hele i stiv arm, hun red også rigtig flot, men jeg lavede rigtig dumme fejl, da jeg blev alt for nervøs!!! Så det endte med  16 fejl i LC og måtte give op i LB da jeg glemte banen :-/ men skidt med det, det var en god oplevelse og næste gang behøver jeg ikke være så nervøs over hvordan Q vil reagere! Så håber det går bedre :-) 

Nå, vil smutte i seng, har skrevet alt det her fra iPhone, ret hårdt for armen! 
Vedhæfter lige et billed fra stævnet af Q og jeg ;-) 


GODNAT!  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar