fredag den 15. juni 2012

Fabian og hvad jeg ellers har lavet

Flyin Dane ( Fabian ) 

Jeg tror, at jeg vil skrive om min lille hyp idag. Han kom jo i lørdags og han er allerede faldet super godt til! I starten var jeg lidt bange for, at han ikke ville falde ordenligt til fordi han er en meget opmærksom hest, men det klare han godt. Han bliver bedre og bedre for hver dag der går.. I dag var han især fantastisk. Jeg sadlede op og red ud på udendørs ridebanen, han var lidt bange for noget hegn (som han altså går forbi 2 gange om dagen, den nød) men vi kom forbi det. Jeg travede lidt, men han kunne ikke rigtig koncentrere sig, fordi der hele tiden kom biler, knallerter, mennesker osv. så jeg tænkte "hmm, så rider vi bare en lille omvej tilbage og så ind i ridehuset" så jeg red ham hen hvor han ALDRIG har været før, og han tog det super fint. Meget obs på alt, men det er vel også iorden nu hvor man er en Engelsk Fuldblod ;-) Inde i ridehuset gav vi den gas, han rider virkelig flot, går super flot til biddet, og får arbejdet en del med ryggen. Han svedte også helt vildt (hvilket jeg også gjorde, PUHA) Det eneste der faktisk irritere mig er, at han driller mig helt vildt når jeg skal op på ham. Jeg bliver nemlig nød til, at bruge en skammel da jeg er for tung i røven (HAHAH) og han kan sagtens stå som han skal ved den skammel, men ligeså snart jeg løfter benet for, at sætte foden i stigbøjlen går han! Forsatan en BØV. Så nu bliver jeg nød til, at være ninja for, at komme op på ham. Spasser hest :D Men ligeså snart jeg er kommet over på sadlen og kæmper for at få benet over, står han helt stille. Så intet ondt i ham, han håber bare på, at jeg giver op og lader ham slippe ;o) Men hvem gør ikke det?

Ellers laver jeg ikke en skid, skal op i fysik på mandag, så burde egentlig læse, men syntes ikke rigtig jeg får det gjort!? Skidt. Burde måske også snart gå i seng. Skal op kl 9. for, at lukke krikken ud. Det' ok, det' ok!

Tja, og så vil jeg også lige dele en lille sang med jer, den er FANTASTISK, og jeg elsker den virkelig. Mmmmh, han er bare så hottie ham Green der! Ku' godt, ku' godt.Kom forresten også lige til, at tænke på, at der kun er 2 uger tilbage på dejlige Høng Efterskole :'( Det er sku trist. Den sidste tid skal bare nydes på fulde drag! (eller hvad det nu hedder) Kommer fandme til, at savne den skole.. Alle de folk og lærene, ÅH. Bare alt ved skolen. Nå, skal ikke tænke mere på det, så tuder jeg bare, og det vil jeg hellere gemme til sidste dag ;-)

JEG ELSKER ALLE JER PÅ HE! 

Møs til folket, jeg tror jeg vil prøve, at hoppe over i min seng, hvis Facebook ikke prøver på, at tvinge mig til, at blive sidende i sofaen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar